Nieuws

WGC Eindsymposium "Onbegrensde samenwerking"op 10 maart 2016 te Amersfoort

17 december 2015

We willen de vijf succesvolle jaren van het WGC samen met de netwerkpartners feestelijk afsluiten met een eindsymposium op donderdag 10 maart 2016 van 9.30-16.30 uur waarin we de producten en inzichten die zijn ontstaan binnen het netwerk willen delen met het netwerk. We zijn de hele dag te gast bij onze netwerkpartner Twyntra Gudde te Amersfoort.

Het symposium zal een sterk workshop-karakter hebben rond een aantal governance thema's en de resultaten uit de projecten en activiteiten in binnen- en buitenland.
Naast het delen van de laatste producten, inzichten en ervaringen op het vakgebied, lanceren we een nieuwe, geactualiseerde en breder opgezette druk van ons eerdere publicatie “Building blocks for water good governance” en geven we het WGC stokje door aan onze netwerkpartners om de water governance kennis op de agenda te houden en verder te verspreiden.

Meer informatie over het programma en de inhoud van de workshops volgt begin volgend jaar. Het aantal deelnemers is gezien de beschikbare ruimtes beperkt tot circa 125 deelnemers. Daarbij streven we naar een goede verdeling over de verschillende netwerkpartners. We houden ons dus het recht voor om bij te grote belangstelling te gaan sturen in het aantal deelnemers per organisatie.

Reserveer 10 maart 2016 alvast in de agenda want we willen er een netwerkdag van maken in de geest van het WGC Netwerk: “voor en door het netwerk, gratis maar niet vrijblijvend”